<

Танкісти вперше випробували українську систему імітаторів стрільби Lasertag на Рівненщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:11 | 31.08.2020 / Новини / , , , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Вітчизняну військову систему Lasertag уперше випробували під час танкових двобоїв Збройних сил України.

Про це пише #ШОТАМ з посиланням на АрміяInform.

За інформацією, на Рівненському полігоні танкові екіпажі Збройних сил змагалися у фінальній номінації – «Злагодженість дій підрозділу із використанням системи Lasertag».

Така конкурсна вправа з даними технічними приладами на танках виконується вперше. Танкові взводи, обладнані датчиками та лазерами, що фіксують попадання, вели умовні бої один з одним.

Тренувальна система LASERTAG – це імітатори стрільби та мішені для відпрацювання ураження різних цілей з танка.

З її допомогою танкісти-навідники можуть підвищувати свою кваліфікацію, навчатися знаходити та уражати статичні або рухомі цілі на різній дистанції, здобувати навички взаємодії зі штатними приладами наведення та ураження, відпрацьовувати ведення вогню з гармати та кулемета танка.

“Для мене це вже не перші змагання. Торік у змаганнях на першість Сухопутних військ України наш взвод посів друге місце, а серед Збройних Сил України – перше. Дуже сподобалась запроваджена у нинішньому конкурсі система LASERTAG.

Вперше стикаюсь з чимось подібним. Це щось схоже на тренажер, робота на якому наближена до реального бою”, – зазначив командир взводу 17-ї танкової Криворізької бригади лейтенант Максим Захарченко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця