<

Судитимуть цигана, який вбив і розчленував волинянина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 4.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокуратурою Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вбивство неповнолітнім мешканця села Мизове Старовижівського району.

З’ясовано, що 28 липня 2015 року обвинувачений під час спільного розпивання спиртних напоїв із односельчанином в ході конфлікту умисно завдав йому не менше 7 ударів у голову та понад 35 ударів ножем у шию й груди, –  інформує прес-служба прокуратури Волині.

У подальшому підліток, аби приховати злочин, сокирою розчленував труп убитого на 10 (десять) частин, які помістив у поліетиленові пакети та викинув у вигрібну яму туалету.

Дії неповнолітнього кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю (кримінальне правопорушення, передбачене п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Подальшу його долю визначить суд.

Довідково: відповідальність за вказаний злочин законодавець визначив у виді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Водночас, зважаючи на те, що довічне позбавлення волі до осіб, які вчинили злочин у віці до 18 років, не застосовується, неповнолітньому загрожує покарання до 15 років ув’язнення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця