<

Суд випустив з-під варти екс-міністра юстиції Олену Лукаш

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 29.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Солом’янський суд Києва випустив з-під варти екс-міністра юстиції Олену Лукаш, яку підозрюють у заволодінні державними коштами. Про це повідомив колишній заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 28 грудня.

За його словами, Лукаш також повернули закордонні паспорти і всю суму застави, яка була внесена за екс-міністра юстиції – передає Корреспондент.нет

“Це означає, що держава повністю повертає заставу і закордонний паспорт. З сьогоднішнього дня Олена також більше не обмежена в пересуваннях і може виїхати за кордон. Рішення суду в коментарях. Оскарженню не підлягає”, – написав Портнов.

6 листопада Печерський райсуд обрав Олені Лукаш запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави сумою в 5,1 млн гривень.

Народний депутат з «Опозиційного блоку» Вадим Новінський вніс за неї заставу. Згодом Печерський райсуд Києва повернув Новинському частину застави в розмірі 2,56 млн гривень, внесеної за екс-міністра.

ГПУ підозрює Лукаш у заволодінні коштами державного бюджету в розмірі 2,5 млн грн та вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки під час її перебування на посаді міністра юстиції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця