<

Спортдиректор ФК «Волинь»: Якщо для «Шахтаря» краще грати 12 командами, то для України – 16 команд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 7.05.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник поділився думкою про розширення Української Премʼєр-Ліги і догравання сезону. Він рахує, що “ідеї «Шахтаря» в Першій лізі не зайшли”.

Про це пише UA-Футбол.

Про розіграш путівок за вихід в УПЛ (Українська Премʼєр-Ліга, – ред.) серед команд Першої ліги, які подали заявку на отримання атестату (це 7 команд, серед яких і ФК «Волинь», – ред.). Валентин Кошельник каже:

“Чув, що таке “Інгулець” сказав – нехай говорять. Для цього є федерація футболу і ПФЛ. Вони повинні вирішувати, як це буде.

Якщо і брати ці 6 команд, то треба дограти ті матчі між нами, які ще не дограні. Порахувати перше і друге коло, і так визначити. Так будуть і виїзні, і домашні матчі.

Буде справедливо. Це треба сідати за стіл переговорів, а не за спиною або в кулуарах, і виходити з цієї кризи”, – зазначає керівник футбольного клубу “Волинь”.

Щодо скасування розширення УПЛ до 14 команд через форс-мажорні обставини, він наголосив на наступному:

“Якщо для “Шахтаря” краще грати 12 командами, то для України (краще, – ред.) – 16 команд. Це на 100 футболістів більше основного складу команд. Більше гравців дублів і U-19 (Чемпіонат України по футболу серед футболістів до 19-ти років клубів Премʼєр-Ліги).

Чим більше футболістів, тим краще розвивається футбол і кращі гравці в Україні. У Білорусі грають більше футбольних матчів, так про що ми говоримо?” – сказав Кошельник.

Нагадаємо, спортивним директором ФК «Волинь» Валентина Кошельника призначили на початку грудня 2017-го року.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця