<

Сьогодні своє професійне свято відзначають прикордонники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 28.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Шановні охоронці державних рубежів!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність вам, дорогі ветерани прикордонної служби, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові.

Нагадаємо, День прикордонника відзначається в Україні, згідно з указом Президента від 25 травня 1992 року № 308 зі змінами від 21 травня 2003 року, щороку в цей день. Спочатку День прикордонника в нашій державі відзначали 4 листопада, в ознаменування створення 4 листопада 1991 року Українських прикордонних військ на базі Західного прикордонного округу. Проте, згодом цьому святу «повернули» стару радянську дату – 28 травня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер