<

Служба Безпеки України без пояснення причин вилучила сервери NIC.UA

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 8.04.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Вчора, 7 квітня, Служба Безпеки України без пояснення причин вилучила наші сервери з усіх дата-центрів Києва. Через це постраждали хостинги наших клієнтів.

Домени продовжують працювати в звичайному режимі — вони обслуговуються на серверах не тільки в Україні, але й в інших країнах.

Ми відновили роботу нашого сайту. Тепер ви можете заходити в особистий кабінет та керувати своїми доменами. Зв’язок з нашою службою підтримки також відновлено через сайт служби підтримки.

Зараз наші юристи працюють над проблемою та роблять все можливе, щоб правоохоронні органи повернули наші сервери і ми змогли відновити роботу хостингів наших клієнтів.

Нам потрібна ваша допомога. Будь ласка, на адресу ТОВ «НІК.Юей» на ім’я директора Хветкевича А. Є.:

  1. Напишіть офіційного листа про те, що ваш бізнес страждає через вилучення серверів.
  2. Поставте на ньому підпис та печатку (якщо є).
  3. Скануйте лист і надішліть його нам на support@nic.ua.

Нам важливо отримати від вас листи, щоб показати правоохоронним органам, що добросовісні клієнти зазнають збитків. Копію листа ви також можете відправити на адресу СБУ та додати в коментарях до заяви Маркіяна Любківського.

Ми робимо все, щоб вплинути на ситуацію та вирішити проблему якомога швидше. Оперативну інформацію публікуємо в нашому Твіттері, на сторінці Facebook і в Твіттері директора компанії.

Сподіваємось на ваше терпіння та розуміння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця