<

Скільки на Волині злочинців серед підлітків?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 6.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Найпоширенішеправопорушення волинських підлітків – крадіжка. Про це стало відомо під часкруглого столу на тему підліткової злочинності, який 5 березня у Волинському прес-клубі.

Громадська активісткаБогдана Стельмах розповіла, що згідно з інформацією сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Волинській області, станом на 1 березня цього року на обліку в правоохоронців перебуває 188 дітей. Загалом на Волині проживає 242 неповнолітніх, які скоювали ті чи інші правопорушення, – пише Слово Волині

За словами очільниці Волинського прес-клубу, найчастіше діти потрапляють на облік в правоохоронні органи через скоєння крадіжок, незаконне заволодівання транспортним засобом та хуліганство.

Варто зазначити, що у 2014 році через революційні події та подальші події на Сході призвели до зменшення злочинності в Україні та на Волині зокрема, аж на 40%. Втім, у 2015 році показник злочинності знову дещо виріс. Міліціонери кажуть, що це пов’язано з повторним скоєнням злочинів особами, які вже відбували покарання. Також часто дорослі особи втягують у злочини неповнолітніх.

У січні цього року на Волині на крадіжці впіймали 6 неповнолітніх, що за словами правоохоронців, небагато.

Зауважимо, що більшість правопорушень підлітки скоюють у стані алкогольного сп’яніння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця