<

Скандал: Екс-вокалістка з гурту Ленинград записала ремікс пісні Скрябіна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 14.04.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Прем’єра нового кліпу, обіцяного екс-солісткою «Ленінграда», виявилася переспівом чужого хіта.

Фанати Сергія Шнурова не приховують зловтіхи, а особисті шанувальники колишньої солістки «Ленінграда» просто розчаровані. Прем’єра нового кліпу «Тримай», яку Аліса і її оточення так бурхливо рекламували весь минулий тиждень, виявилася реміксом хіта «Тримай її за руку»  Кузьми Скрябіна, – повідомляє видання Woman’s.day.

Щоб переконається в цьому, досить простого порівняння. Ось «новий» хіт Аліси Вокс:

https://youtu.be/KAsZsUUlFNw

А ось викладена в Youtube чотири роки тому запис Кузьми Скрябіна:

Таким чином творчість екс-солістки «Ленінграда» звелося до перекладу пісні на російську мову і створення кліпу, який зняв для неї пітерський режисер Вадим Ватагин, відомий хіба що серед своїх колег. Ніяких гучних проектів на його рахунку поки не було. І навряд чи таким стане кліп «Тримай» – шанувальники Шнура і Аліси вже назвали його нудним, мертвим, комп’ютерним і неоригінальним.

А найактивніші відразу ж згадали слова Шнура про те, що він робить з середніх співачок «цілком собі зірочок». І з ними зараз важко сперечатися: поки на самостійну зірку Аліса і справді не потягнула.




коментарів: 6
  1. Ото курва, с****ила! Тобі до рівня Кузьми навіть ракетою не долетіти за мільярди років… Співаєш про свої штані та мешти – ото твій рівень, паскуда

    • Ну, він комуніздив і з польського року. І взагалі з музики, яку крутити по польському радіо наприкінці 80-х. Але мало хто з нормальних людей то слухав і то знає. Я знаю.

  2. А голос в Аліси шикарний. Фа – дієз другої октави 739.98Гц. Досить пристойний діапазон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця