<

Засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії відбулося у Шацьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 22.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В актовому залі районної ради 20 квітня відбулося засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії під головуванням голови райдержадміністрації Ігоря Корольчука за участю голови районної ради Сергія Віннічука, керівника апарату райдержадміністрації Лариси Васейчук, представників лісових структур, в. о. селищного та сільських голів району.

На порядку денному заслухано питання щодо посилення заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію району, а також щодо організації та проведення пероральної імунізації м’ясоїдних тварин на території буферної зони з Республікою Польща у 2014-му році та підготовку проведення відповідних заходів у 2015-му році, – пише Шацька РДА,

За інформацією начальника управління ветеринарної медицини в районі Василя Цвида, зараз спостерігається надзвичайно тривожна ситуація щодо розповсюдження африканської чуми свиней у Російській Федерації.

Одним із основних рознощиків збудника хвороби є дикий кабан. Для моніторингу ситуації необхідно проводити діагностуючі відстріли кабана. Також на засіданні комісії обговорено шляхи боротьби зі сказом тварин та стан проведення протиепізоотичних заходів по лейкозу великої рогатої худоби на території району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця