<

У Шацьку провели нараду з питань мобілізації та призову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 16.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

14 квітня голова райдержадміністрації Ігор Корольчук провів чергову робочу нараду з питань стану організації  призову та 5- хвилі мобілізації в районі.

В нараді прийняли участь голова районної ради Сергій Віннічук, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук, т.в.о. військового комісара Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Роман Гузь та його заступники Василь Дмитрук та Олександр Степанов, заступник начальника Шацького РВ УМВС Василь Саковець, представники військового комісаріату, в. о. селищного голови та сільські голови району, – пише Шацька РДА,

Про підсумки 4-ої хвилі мобілізації в районі та завдання  на чергову 5-у хвилю доповів Дмитрук Василь Семенович –  заступник військового комісара, начальник мобілізаційного відділення Любомльського ОРВК. На проблемних питаннях організації призовної кампанії в районі акцентував увагу Степанов Олександр Михайлович –  заступник військового комісара, начальник відділу укомплектування Любомльського ОРВК. Зокрема, присутні обговорили організацію оповіщення громадян, роботи військово-лікарської комісії та притягнення до відповідальності за ухиляння від мобілізації та призову.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок