<

У Шацьку говорили про хід мобілізації та призову, наповнення бюджету та інвентаризації земель в районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 21.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Голова райдержадміністрації Ігор Корольчук 20 квітня провів чергову нараду за участю голови районної ради Сергія Віннічука, керівника апарату райдержадміністрації Лариси Васейчук, т.в.о. військового комісара Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Романа Гузя та його заступників Василя Дмитрука та Олександра Степанова, першого заступника начальника Шацького РВ УМВС Василя Саковця, представників окремих установ та організацій району, в. о. селищного голови та сільських голів району.

Про хід  мобілізації та призову  в районі доповідали Василь Дмитрук – заступник військового комісара, начальник мобілізаційного відділення Любомльського ОРВК та Олександр Степанов –  заступник військового комісара, начальник відділу укомплектування Любомльського ОРВК. Присутні обговорили проблемні питаннях проведення заходів з мобілізації та призову, зокрема, затягування  термінів проходження медичного огляду, ухиляння від оповіщення, активізації співпраці військового комісаріату, сільських голів та районного відділу міліції.

Людмила Редько – головний державний ревізор-інспектор Шацького відділення Ковельської ОДПІ – інформувала про організацію роботи в районі щодо декларування доходів та наповнення бюджетів.

Про інвентаризацію земель Шацькому районі доповів Микола Жалнін, головний спеціаліст-юрисконсульт Відділу Держземагентства в Шацькому районі Волинської області.

За результатами наради головою райдержадміністрації видано відповідні протокольні доручення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця