<

Шацький санаторій “Лісова пісня” перевірять на факти розкрадання майна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 16.05.2015 / Шацьк /
Перегляди
4
/ 1 коментар

В рамках громадської ради при Волинській ОДА створять робочу групу, щоб перевірити, чи були зловживання в роботі санаторію «Лісова пісня» на Шацьких озерах.

Таке рішення прийняли з ініціативи відділу протидії корупції «Самооборони Волині» під час засідання комісії ради з питань національної безпеки, оборони, цивільного контролю за діяльністю правоохоронних органів та протидії корупції у п’ятницю, 15 травня, – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Комісія розглянула звернення депутата Шацької селищної ради Миколи Пугача щодо фактів зловживань у роботі «Лісовї пісні» у 2011-2014 роках. Ці факти підтвердили за результатами актів ревізії, яку провели у «Лісовій пісні» у січні-квітні 2015 року. Там виявили зокрема порушення, які стосуються страхування майна, роботи ресторану, приховування вільних місць у номерах, тощо.

Детальніше дослідити можливі факти зловживань адміністрації санаторію під керівництвом Віктора Карпука планують під час роботи групи. Для цього планують залучити фахівців із Волинської облради, ОДА та інших установ.




один коментар
  1. Віктор Карпук, це директор пансіонату “ШО”, як я зрозумів. А де Заєць подівся?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця