<

Голова Шацької РДА провів прийом громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 29.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Особистий прийом громадян – одна із форм спілкування представників влади з населенням, яка проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань на основі якісного і своєчасного розгляду заяв, пропозицій та скарг.

28 квітня, відповідно до графіка прийому громадян в Шацькій райдержадміністрації, особистий прийом провів голова райдержадміністрації Ігор Корольчук, – пише Шацька РДА.

До Ігоря Адамовича зі своїми проблемами звернулося 4 громадян.

Зокрема, жителі села Світязь Ніна Карпук та Галина Шнур просили допомоги у вирішенні земельних питань. Мешканка районного центру Віра Ковальчук висловила прохання посприяти у проведенні додаткових розрахунків оплати вартості за спожиту електроенергію. Дане питання доручено вивчити завідувачу юридичним сектором апарату райдержадміністрації Ользі Назарук, підготувати та направити лист до Шацького РЕМу Любомльської філії ВАТ «Волиньобленерго».

За результатами особистого прийому громадян голова райдержадміністрації дав доручення вивчити кожну ситуацію та посприяти у вирішенні проблем, про що всі заявники будуть поінформовані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця