<

Депутати Шацького району нагадали населенню про акцію «Здай кров – врятуй життя солдату»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 13.03.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ 1 коментар

12 березня в залі засідань районної ради голова районної ради Сергій Віннічук та керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук провели оперативну нараду, участь в якій взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники органів місцевого самоврядування,  установ, організацій району та ЗМІ.

На початку наради заслухано стан виконання доручень, виданих за результатами попередніх оперативних нарад. Крім того, керівництвом району  наголошено на добровільному перерахунку одноденного заробітку працівниками організацій району для підтримки наших військовозобов’язаних на рахунок районної організації ветеранів війни, а також організації участі в акції «Здай кров – врятуй життя солдату», – пише Шацька РДА.

Про проведення мобілізаційних заходів у районі в рамках 2 етапу 4 хвилі мобілізації інформував Віктор Кравчук, т.в.о. військового комісара Любомльського об’єднаного міжрайонного військового комісаріату. Він акцентував увагу селищного та сільських голів на подальшому проведенні заходів щодо оповіщення військовозобов’язаних, уточненні списків та проходження медичного огляду. На сьогодні вже вісім чоловік з Шацького району мобілізовані до лав Збройних Сил України, тож район справляється з поставленими перед ним завданнями. Віктор Миколайович повідомив також про можливість створення Шацького районного військового комісаріату.

За інформацією Богдана Сиротюка, головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації, у 2015 році в районі продовжиться всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Присутні обговорили питання організації районної толоки з благоустрою  населених пунктів району 20 березня.

Начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ Світлана Сулік  розповіла присутнім про податкову базу місцевих бюджетів та штрафні санкції за несплату податків, несвоєчасно подану звітність, за незареєстрованих займаних осіб.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Бебко відповідно до законодавства довів до відома присутніх інформацію про міжбюджетні відносини в процесі об’єднання територіальних громад. Дана тема викликала жваву дискусію, в ході якої сільські голови подали пропозицію провести «круглий стіл» з даного питання.




один коментар
  1. Коли таке зроблять в Нововолинську?
    Я долучусь – у мене рідкісна група крові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця