<

Шахтарі оголосили страйк і вимагають відставки Демчишина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 16.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

“Волинські Шахтарі оголосили страйк і вимагають відставки Демчишина”

“Працівниками ДП «Волиньвугілля» та шахтарями діючих вугільних підприємств оголошується страйк до моменту, поки з посади міністра енергетичної та вугільної промисловості не буде знятий Володимир Демчишин, який своїми незаконними діями призводить до занепаду вугільної промисловості на Волині.
16 жовтня о 8:00 припинився видобуток та відвантаження вугілля на діючих шахтах.”, – про це повідомляється у мережіFacebook.




коментарів: 4
  1. Видобувають відро вугілля і ще не відвантажують. Бастуйте, скоріше закриють. А незаконні дії шукайте під носом, у своєму ж місті. Гроші шахтарів – це реалізація вугілля. Кому така дурня прийшла в голову? Підлабузникам мера і генерального ДП?

  2. Ну,дійсно,кому така дурня прийшла в голову шукати гроші на місці!Коню-ж зрозуміло,що міністр палива та енергетики Демчишин явно працює не на користь української вугільної галузі!!!А ми не повинні зловтішатись,що добувають мало,а стати на підтримку своїх шахтарів усім містом.А міській раді та обласній ще раз заявити про те,що не дамо загубити галузь!Просто Уряду виділити трохи грошенят на нове обладнання-і піде нормально вугілля,і будемо ще довгі роки в теплі та зі своєю електрикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця