<

Сестра Кім Чен Ина пригрозила Південній Кореї армією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:06 | 15.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Кім Е Чжон, сестра лідера КНДР Кім Чен Ина, заявила про те, що до відповіді на дії Південної Кореї може бути залучена армія.

Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на заяву, поширену Центральним телеграфним агентством Кореї, – пише Укрінформ.

«Перший заступник завідувача відділу ЦК Трудової партії Кореї (ТПК) і молодша сестра лідера КНДР Кім Чен Ина – Кім Е Чжон – зазначила, що віддала розпорядження вжити рішучих заходів», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в останні дні КНДР неодноразово критикувала Республіку Корея за листівки, які поширювалися через спільний кордон. Через це Пхеньян закрив свій Міжкорейський офіс зв’язку і заблокував усі лінії контактів із Сеулом.

«Для натяку на наш подальший план, який викликає занепокоєння у південнокорейської влади, скажу, що право на подальші кроки проти ворога буде передано генеральному штабу Корейської народної армії», – цитує Сіньхуа заяву Кім Е Чжон.

Вона додала, що армія «визначить заходи, аби охолодити невдоволення нашого народу – і обов’язково їх застосує». Сестра лідера КНДР також попередила Сеул про настання «сумних і тяжких часів», указує агентство.

Як повідомлялося, 9-го червня, влада КНДР оголосила про припинення роботи «гарячої лінії» зв’язку з Південною Кореєю, попередивши, що це стане першим кроком на шляху до закриття всіх засобів контактів між Пхеньяном і Сеулом.




один коментар
  1. Цей чорт в спідниці погірше самої клінтонихи буде, хоча я раніше думав шо ту каргу ніхто не переплюне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця