<

Семирічний волинянин потребує допомоги, аби подолати важку недугу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 10.07.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Семирічний Владик потребує допомоги, аби подолати важку недугу.

В редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася тітка хлопчика Аліна Зубач, яка розповіла, що її племіннику поставили страшний діагноз. Для лікування за кордоном потрібні значні кошти, яких у родини немає.

«В моїй сім’ї сталася велика біда – семирічному племіннику (синочку моєї сестри) Владику поставили страшний діагноз: «Т-лімфомна лейкемія». Зараз Владик з батьками перебуває в лікарні в Естонії, його вже почали обстежувати та відразу розпочали лікування. Термін лікування Т-лімфомної лейкемії складає 2,5 року. Перший рік лікування є найскладнішим. Батькам необхідна допомога, адже вартість лікування складає приблизно від 150 тисяч до 350 тисяч євро», – повідомляє жінка.

Аліна Зубачя зробила сайт. Жінка я є працівницею банку ПриватБанк. Банк виділив 42000 гривень допомоги для співробітниці.

Аліна Зубач просить усіх небайдужих допомогти її семирічному хлопчику подолати недугу. ЇЇ звернення – це крик душі сім’ї Владика.

Для детальної інформації звертайтеся за телефонами: +380668973884, +380935280599 – Зубач Аліна Миколаївна (тітка Владика)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця