<

Що повинні знати волинські селяни про оформлення субсидій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 6.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У літні місяці жителі сільської місцевості мало використовують паливо. Чи мають вони право подати документи на субсидію пізніше?

Як зазначила заступник директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Людмила Сірбіненко, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається за особистим зверненням на 12 місяців з місяця звернення. Тобто, при зверненні особи в травні місяці 2015 року субсидія призначається з травня 2015 року по травень 2016 року. У разі звернення у жовтні 2015 року субсидія призначатиметься з жовтня 2015 року по жовтень 2016 року. Про це пише Вісник.

Законодавець надає право громадянам особисто вирішувати терміни звернення по субсидію. Звичайно, у разі, коли оплата послуг з централізованого опалення проводиться лише в опалювальний період або для індивідуального опалення використовується природний газ, то в цей період і комунальні платежі будуть більшими. Як наслідок, більша кількість родин зможе скористатися правом на отримання житлових субсидій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця