<

СБУ оприлюднила розмову окупанта: росіянка закликає катувати українських дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 12.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
491
/ коментарі 2

Служба безпеки України публікує докази, що дехто з «мирних мешканців» росії закликає своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей.

Це шокуюче перехоплення спецслужбі вдалося зробити під Харковом, де ворожий окупант телефоном розмовляв зі своєю дружиною з рф. Вона живе у прикордонному з Україною місті, куди насильно евакуюють українських громадян, повідомляє СБУ.

Цю істоту жіночої статі обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування “Дня победы”. Тож вона запропонувала покарати їх нелюдськими катуваннями:

“Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: “Сдыхайте, мучайтесь”. Я бы им пи*ьки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было”, – каже рашистка.

Навіть самого окупанта шокували ці слова і він не знав, що відповісти.

“Очевидно одне: “руZZкій мір” – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався. Саме тому ми повинні захистити від нього свою Батьківщину”, – йдеться у дописі.




коментарів: 2
  1. во насабакались штампувати ці переговори ! вже час і розмови путіна перехоплювати. і хтось же вірить, хехе

    • Ну звичайно ж, Українці обстрілюють самі свої міста та інфраструктуру, щоб звинуватити кацапів, самі вбивають і катують своїх людей і дітей, щоб звинуватити кацапів, а щоб було ще переконливіше, то Азов сам знищив Маріуполь, а тепер сам себе бомбить на Азовсталі, лише щоб звинуватити нещасних нівчому невинних кацапів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер