<

Саакашвілі заявив про необхідність переговорів з Адміністрацією президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 16.12.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Лідер партії «Рух нових сил», екс-голова Одеської ОДА і екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив про необхідність переговорів з Адміністрацією президента. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у суботу, 16 грудня.

«Коли я говорю про необхідність переговорів з усіма політичними суб’єктами, включаючи Банкову, вони потрібні в інтересах країни. Якщо ми хочемо мирного переходу від олігархату до нормального життя, нам необхідно розмовляти», – написав Саакашвілі, але наголосив, що деякі його вимоги повинні бути виконані беззастережно.

Зокрема, він наполягає на усуненні олігархату від управління країною, повне невтручання в роботу НАБУ, покарання людей, залучених в корупційні схеми, припинення політичних репресій, відставки генпрокурора Юрія Луценка, створення антикорупційного суду і прийнятті закону про імпічмент. Саакашвілі зазначив, що налаштований миролюбно, але рішуче, – інформує Захід.Net

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ефірі телеканалу NewsOne Саакашвілі заявив про готовність домовлятися з Порошенком. Політик зазначив, що не звинувачує президента в «пособництві ворогові».

Як відомо, щодо Саакашвілі в Україні порушили кримінальне провадження за ч.2 ст. 256 КК України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності). Йому закидають отримання $500 тисяч від олігарха Сергія Курченка. Незважаючи на це суд вирішив не обирати Саакашвілі ніякого запобіжного заходу у цій справі. Політик перебуває на свободі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця