<

Розповіли, скільки детективів працює в управлінні Бюро економбезпеки Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:03 | 23.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
131
/ 1 коментар

У Територіальному управлінні Бюро економічної безпеки у Волинській області, яке було засновано влітку 2022 року, працюють 19 детективів та п’ять аналітиків. Поки що через брак фінансування штат розширювати не планують.

Про це інформував директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник, – пишуть Волинські новини.

Як він наголосив, нині пріоритет номер один – Збройні сили України.

«Напевно, через це в нас є недофінансування. На сьогодні в усій країні у нас працюють 226 детективів і 205 аналітиків. Це працівники центрального апарату та семи територіальних підрозділів, – сказав Вадим Мельник. – У мене запитують, чому немає інших підрозділів. Тому що як керівник органу я порушу закон, якщо набиратиму людей. Немає фінансування».

Нині у Волинській області працюють 19 детективів БЕБ. Поки штат не розширюватимуть через брак коштів.

Очільник БЕБ України відзначив, що ще одна проблема, яка виникає через нестачу фінансування, – забезпечення аналітиків серверним обладнанням і програмними продуктами. Саме тому на Волині в Територіальному управлінні працюють лише п’ять аналітиків.

«Якщо говоримо про завантаження цих детективів, то те, як ми це будемо вирішувати, – наші проблеми. Якщо зупиняємося на Волині, то це питання керівника Територіального управління БЕБ області Сергія Юлдашева. Він залагодить цю проблему. Наше завдання – отримати позитивний ефект для економіки. А завдання бізнесу – нам допомагати, нас інформувати», – сказав Вадим Мельник.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця