<

Росія почала перевірку боєготовності біля кордонів України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 8.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рано вранці війська Південного військового округу привели в повну боєготовність.

Росія почала раптову перевірку боєготовності військ Південного військового округу і окремих з’єднань повітрянодесантних військ і військово-транспортної авіації. Про це заявив у понеділок міністр оборони Сергій Шойгу.

“Відповідно до рішення Верховного головнокомандувача сьогодні з п’ятої години ранку війська Південного військового округу, окремі з’єднання Повітрянодесантних військ і військово-транспортної авіації приводяться в бойову готовність “Повна”, – передає його слова Інтерфакс.

“З цього часу ми розпочали раптову перевірку бойової готовності військ на Південно-західному стратегічному напрямку”, – додав Шойгу.

За його словами, в ході перевірки буде оцінено ступінь готовності Південного військового округу до реагування на кризові ситуації, а також готовність авіації і сил ППО до відбиття ударів повітряного противника і захисту важливих військових і держоб’єктів.

“Особливу увагу слід звернути на перевірку готовності системи управління військами з розгортанням польових рухомих пунктів управління об’єднань і з’єднань в повному обсязі…”, – сказав міністр на нараді.

Як відомо, Південний військовий округ розташований на східному кордоні України в районі Донбасу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця