<

Російський опозиціонер заявив, що виїхав в Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 7.06.2021 / Новини / /
Перегляди
474
/ коментарів 14

Російський політик, колишній депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков повідомив у своїх соціальних мережах, що поїхав в Україну. 

Дмитро Гудков вважає, що кримінальну справу, за якою він проходить як підозрюваний, “порушено виключно, щоб не допустити його на вибори і видавити із країни як мінімум до дня голосування”, повідомляє Кореспондент.

“Під’їжджаю до Києва, де у мене давно заплановані зустрічі й ефіри… Кілька близьких джерел з оточення Адміністрації президента повідомили, що якщо я не залишу країну, фейкову кримінальну справу буде продовжено аж до мого арешту. Якщо залишуся, дано санкцію вирішити питання Гудкова будь-яким способом”, – заявив Гудков. 

Політик вважає, що кримінальну справу, за якою він проходить як підозрюваний, “порушено виключно, щоб не допустити мене на вибори і видавити із країни як мінімум до дня голосування”. “Моє рішення підтримане рідними і близькими мені людьми, на адресу яких також надійшла серйозна інформація про погрози та ризики”, – додав політик. 

Дружина Дмитра Гудкова Валерія підтвердила РІА Новости справжність повідомлення чоловіка в соцмережах. 

Нагадаємо, 1 червня Дмитра Гудкова затримали як підозрюваного у кримінальній справі про заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою. Справу порушили через несплату боргу за договором оренди нежитлового приміщення, укладеного з мерією Москви. Через два дні його звільнили. 




коментарів: 14
  1. Це добре, що російський опозиціонер так довіряє нашій державі. В нього заплановані зустрічі і ефіри??? Ну якщо вже так хоче допомогти нашій країні, то нехай влаштується двірником чи слюсарем в жек, чи робітником по ремонту доріг—і буде хоч який результат. А так платники податків готуйтесь прийняти чергового дармоїда, бо він ізволит тириндіти в ефірі та й посаду хорошу йому треба дати, він “совєршил подвіг”, приїхавши на Україну.

  2. Він сюди приїхав, залишивши свою рідну батьківщину, бо там садять в тюрми всіх хто не згідний із злочинцем ху…лом, а самих впертих вбивають.

  3. Знав би цей Гудков куди він приїхав, то тікав би назад аж п’яти виблискували!
    Краще б вже до Бацьки направився.
    Шкода хлопчину, великі розчарування його чекають

    • Чого ж ти не мажеш п’ятки і не рвеш кігті до бацьки ,а ляпаєш язиком без толку .

    • І що ж тут в Україні такого страшного, що він би тікав якби знав?
      А в Білорусі він в такій самій небезпеці як і в Московії.

      • дійсно, трупи на вулиці не валяються, не те шо в Білорусі і в Московії, да, олежек ?

  4. Якщо політична кар`єра в Росії не склалася, то може в Україні піде “двіжняк”.
    А в Литву до подружки не слабо драпанути?? Чи там своїх дамоїдів-перебіжчиків вистачає? Чи в Україні легше розвішувати лапшу про путінські тортури і диктатури?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер