<

РНБО вводить санкції проти ще дев’яти українців зі списку США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 17.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
274
/ коментарі 2

Рада нацбезпеки і оборони запровадила санкції проти дев’яти осіб, які перебувають під санкціями США.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, – передає УНІАН.

За його словами, на засіданні розглядалося питання запровадження персональних спеціальних економічних санкцій, і зокрема, було підготовлено два списки – один Кабінетом міністрів, інший – Службою безпеки України.

Так, частина списку з 25 організацій і підприємств була відправлена на два тижні на додаткове опрацювання, а частина списку була прийнята, в тому числі стосовно громадян, які перебувають під санкціями в США.

«Із 130 громадян, відносно яких були застосовані санкції, на сьогодні померлими вже вважаються не три, а чотири особи», – сказав Данілов й уточнив, що наразі до цього списку входять 126 осіб.

«Попередні рішення стосувалися 100 осіб, які вже було ухвалено. Лишилося 26 осіб. Сьогодні ми прийняли відповідне рішення стосовно застосування санкцій відносно 9 осіб. Щодо решти осіб ми працюємо. В залежності від необхідності на наступних засіданнях Ради національної безпеки і оборони таке рішення буде прийняте», – заявив Данілов.

Як ми писали, раніше в РНБО вирішили перевірити усіх українських громадян, які перебувають під санкціями, запровадженими Міністерством фінансів і Державним департаментом США.




коментарів: 2
  1. Со списка кyкловoдов-кypаторов, вы имели в виду?
    Какие же мы низкие, продажные и безхребетные – это пипец!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця