<

Резніков закликає українців довіряти лише Генштабу щодо можливого наступу рф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:15 | 6.02.2023 / Новини / /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

Міністр оборони Олексій Резніков закликає українців довіряти виключно офіційній інформації щодо можливих наступів рф і запевняє, що українські сили оборони готуються дати відсіч у разі потреби.

Про це він заявив під час пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Багато інформації, всі, мабуть, читали Телеграм-канали, що вночі буде напад тощо. …Ніякого нападу не відбулося. Дуже важливо слухати Генеральний штаб, його офіційну позицію. Коли буде зрозуміло, що вони (загарбники – ред.) сформували ударні угруповання, де, у якому місці, – наш Генеральний штаб це чудово знає”, – підкреслив міністр.

Він, зокрема, зауважив стосовно Харкова, що зараз з боку росії ударних угруповань немає, однак, за його словами, не можна виключати, що “через деякий час вони можуть з’явитися”.

Очільник МОУ закликав громадян до критичного мислення і не піддаватися панічним інформаційним вкидам ворога.

Водночас він не виключив посилення тиску з боку російських загарбників.

“Ми все одно, звісно, очікуємо можливих наступів з боку росіян, тому що лютий, вони люблять символізм – 24 лютого буде рік, як розпочалася ця навала, відкрита стадія українсько-російської війни, яка розпочалася 2014-го року… тому очікуємо цього тиску. Ми готові, ЗСУ готові, Ставка Верховного головнокомандувача постійно тримає на контролі, тому якихось неочікуваних речей для нас із вами немає”, – наголосив міністр.

Резніков підкреслив, що Україна накопичує резерви, навчає персонал, працює з партнерами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер