<

Ракетні удари та повітряні тривоги: яка ситуація на усіх напрямках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:04 | 24.08.2022 / Новини / /
Перегляди
331
/ 1 коментар

Тривають повітряні та ракетні удари по військовим та цивільним цілям в Україні. 24-те серпня особливо багате на повітряні тривоги. На Волинському, Полісському та Сіверському напрямках ситуація залишається незмінною. На Сіверському напрямку ворог обстріляв із ствольної артилерії населені пункти Товстодубове, Шевченкове та Запсілля Сумської області.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог обстріляв райони Харкова, Світличне, Слатине, Руські Тишки та ще двадцять населених пунктів зі ствольної та ракетної артилерії. Використовували авіацію для ударів поблизу Верхнього Салтів, Пришиба, Рубіжного та Одноробівки.

На Слов’янському напрямку ворог уражав райони Слов’янська, Долина, Бражківка, Богородичне, Краснопілля, Костянтинівка, Дібрівне. Зробив невдалу спробу нападу в напрямку Нової Дмитрівки.

На Краматорському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли поблизу Сіверська, Григорівки, Спірне, Івано-Дар’ївки, Верхньокам’янського.

У напрямку Бахмута під удар ворожого ствольної та ракетної артилерії потрапили райони Костянтинівка, Бахмутська, Соледар, Весела Долина, Бахмутське, Майорськ, Шуми, Зайцеве, Васюківка, Кодема, Білогорівка та Яковлівка. Ворог авіаударами намагався знищити важливі об’єкти в районах міст Соледар та Бахмут.

Окупанти намагалися покращити тактичне положення в напрямку населених пунктів Соледар, Бахмутське та Кодема. Вони були відбиті та відступили.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця