<

П’ять пошкоджених авто, дев’ять постраждалих. Подробиці масштабної ДТП на Вінниччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 22.02.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го лютого близько 8-ранку поблизу села Сосонка Вінницького району зіткнулись чотири автомобілі. У аварії постраждало 9 учасників аварії.

Водії зауважують дорога зранку була дуже слизькою. Цілком ймовірно, що ДТП спричинила саме ожеледиця.

Спочатку Citroen з польськими номерами в’їхав у дорожній знак. За ним на слизькій дорозі занесло “Рено”. Авто влетіло у “ВАЗ”, що виїжджав на перехрестя з другорядної дороги, пише vinnitsaok.

“Мене також понесло і я здійснив зіткнення з Ладою”, – каже водій “Рено” Ігор Бабій.

Учасники ДТП викликали “швидку”, страховиків та поліцію.

У момент, коли в середині “швидкої” потерпілим надавали допомогу, а навколо зібрались люди, в автівку медиків та натовп на великій швидкості влетів “Мерседес”. Водій “швидкої” – в реанімації – у нього серйозні переломи.

Загалом травмовано 9 людей віком від 35 до 60 років. За словами медиків, у них переважно численні переломи та черевні травми.

“Забої нижніх кінцівок, забої живота, забої таза, тазових органів. Один з пацієнтів дуже тяжкий, комбінована тяжка травма, включаючи черепно-мозкову, він без свідомості”, – говорить завідувач реанімаційним відділенням Вінницької лікарні швидкої допомоги Юрій Сурсаєв.

Обставини дорожньо-транспортних пригод з’ясовуються. На місті працює посилена слідчо-оперативна група поліції, йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції у Вінницькій області.

Вже відкрили кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху”. За таке передбачено до 8 років позбавлення волі. Але кого притягнуть до відповідальності – ще не вирішили. З’ясовують – хто ж винен у ДТП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця