<

Профілактичний рейдовий захід відбувся у Благодатному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 24.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

24 березня Нововолинським міським відділом УДСНС України у Волинській області спільно із представниками управління праці та соціального захисту, представником селищної ради та засобами масової інформації було проведено комплексне відпрацювання житлового сектору смт.Благодатне з питань попередження пожеж у побуті. В ході заходу основну увагу приділили помешканням, де проживають люди літнього віку.

Також оглянули оселі місцевих жителів, вказали на недоліки у протипожежному стані помешкань, зокрема й щодо експлуатації газового опалення та електрообладнання.

Окрім цього, у ході рейдів місцевим жителям рятувальники нагадували про небезпеку спалювання сухої трави та сміття на подвір’ях. Пояснювали, що вогонь, розведений поблизу будівель, може перекинутися на житлові споруди й знищити їх, тому навесні під час господарських робіт людям слід бути дуже обережними, щоб прибирання присадибних ділянок не призвело до пожежі.Наголосили також на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Дотримання правил пожежної безпеки є необхідною умовою збереження життя, а подібні профілактичні заходи направлені на зменшення кількості пожеж та інших надзвичайних подій.

Наостанок місцевим жителям вручили листівки та пам’ятки з правил безпеки життєдіяльності. Також проінформували мешканців багатоквартирних житлових будинків через наочні матеріали профілактичного змісту шляхом їх розміщення на дошках оголошення та поштових скринях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця