<

«Профан в економіці»: в мережу злили відео, де Гончарук заявляє, що не компетентний в економічних питаннях. Сам прем’єр усе спростовує

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 16.01.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

15-го січня мережі з’явилася інформація, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення. Опублікована також прослушка, де прем’єр визнає, що не компетентний в економічних питаннях. 16-го січня Гончарук записав відеозвернення зі спростуванням.

Повідомлення про заяву Гончарука про відставку з’явилося на телеграм-каналі, наближеному до Банкової. Автор посилається на джерело в Офісі президента, – пише Українська правда.

В опублікованих записах голоси схожі на голоси Гончарука, заступника голови Нацбанку Катерини Рожкової та міністерки фінансів Оксани Маркарової.

Всі учасники говорять російською мовою.

Гончарук зокрема каже, що “повний профан в економіці”.

УП звернулася до пресслужби Гончарука і спробувала зв’язатися з Маркаровою. На повідомлення ніде не відповідають.

У Нацбанку від коментарів відмовилися.

https://youtu.be/obXePIggvdU

У Кабміні заявили наступне:

“Пресслужба Кабінету Міністрів не має інформації щодо справжності жодного аудіо чи відео запису, що розповсюджуються у мережі Інтернет. 

Інформація щодо заяви про відставку не відповідає дійсності“.

16-го січня На фейсбуці прем’єр-міністра України Гончарука з’явилось відео, де він заявляє, що ворогам не вдасться зупинити його, – і навів аргументи на користь того, що він не “профан” в економіці.

“Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію і перекривати потоки…

І трохи гарних новин. Зміцнився обмінний курс та збільшилися до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 млрд доларів. Приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярдів доларів. Різко знизилась інфляція до 4,1%.

Якщо це не гарні новини для країни, то я повний “профан” в економіці!”, – йдеться у дописі до відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця