<

«Немає Європи без України», – Дональд Туск виступив у Верховній раді з українською промовою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 19.02.2019 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Голова Європейської ради Дональд Туск виступив у Верховній Раді України українською мовою з нагоди п’ятої річниці подій на Майдані.

“Я прибув до вас у 5-ту річницю драматичних подій на Майдані, у річницю Революції Гідності, щоб подякувати всім українцям та їхнім обранцям, незалежно від партійних розбіжностей. Я приїхав як президент Європейської ради, але також як поляк – ваш найближчий сусід і сердечний, доброзичливий друг”, – передає слова Туска Європейська правда.

Він зачитав вірш української письменниці Галини Крук «Усі ми, Європо, так глибоко стурбовані». Крім того, Туск озвучив п’ять порад українським можновладцям, які, на його думку, важливі до виконання, особливо в період виборчих перегонів.

У сесійній залі окрім депутатів були присутні Президент та члени уряду.




коментарів: 9
    • Рейган попередньо був губернатором штату Каліфорнія, а ще раніше – головою профспілки акторів. Тож досвід мав. А Вовчик Зеленський – ну, не знаю…

  1. Дивишся відео? Дивись, вадиме! Дивись уважно! То твоє щасливе майбутнє! Чого не кажеш, який ти в пецю влюбльонний? Га, Вадиме?

  2. А я дивлюся як там сидить спікер (Sic!) Палубій – “і уявляю (а ще більше не можу уявити)” що це все насправді!!! Веселіше уже не заживемо, бо то вже і є найчорніший гумор.

  3. Ні, таким як ти. Недобре вам тут, пакуйте чемодани та валіть за порєбрик, я готовий навіть грошима на білет допомогти. Але ж то москальська натура срати там де їсиш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця