<

Представників України не буде на параді Перемоги в Москві – МЗС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 7.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

МЗС відстежує інформацію про участь глав інших держав у Москві.

Представники України не братимуть участь у заходах 9 травня в Москві. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок, 6 квітня, – пише Корреспондент

“Ніякої участі українських представників у заходах у Москві в умовах російської агресії проти України не буде і не може бути”, – сказав Перебийніс.

Крім того, за його словами, МЗС відстежує інформацію про можливу участь глав інших держав і військових контингентів в Москві.

“З урахуванням російської агресії проти України така участь буде розцінюватися Україною як демонстрація солідарності з агресором і країною, яка, незважаючи на свою антинацистську риторику, всіляко заохочує нацистські рухи у себе в країні і є центром паломництва неонацистів з усього світу”, – зазначив речник МЗС .

Перебийніс також додав, що у відомстві вважають, що святкування Дня Перемоги “в такій державі важко назвати по-іншому, крім як блюзнірство”.

“Тому така солідарність з агресором може відобразитися і на наших двосторонніх відносинах з відповідними державами”, – підкреслив Перебийніс.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця