<

«Правий сектор» і добровольці пройшли маршем по Києву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 4.07.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

3-го липня в Києві відбувся марш добровольців та інших патріотів на честь князя Святослава Хороброго. Серед добровольців були бійці ДУК “Правий сектор”, ВО ” #Тризуб імені Степана Бандери”, #ОУН , батальйону ” #Айдар “, молодіжне крило “Правого сектора” – “Права молодь”, освітньої асамблеї #С14 та кияни, що підтримують вимоги до президента та його оточення.

Маршрут маршу розпочався біля пам’ятника засновникам Києва. Пройшовши по алеї Небесної сотні та вулиці Грушевського закінчився біля стадіону ” #Динамо “. Протягом шляху патріотична сила доносила свої вимоги до сьогоденної влади. Основна думка яких – змінити режим внутрішньої окупації на систему національного народовладдя – інформація з сторінки вконтакті “ПРАВИЙ СЕКТОР | місто КИЇВ”

Серед болючих питань, які підіймали патріоти, є: визволення політв’язнів нового режиму – Медведька, Поліщука та інших по всій країні, покарання винних у розстрілах Небесної сотні, відмова від Мінських угод та будь-яких інших домовленостей з росією, початок врешті-решт наступальних дії по відновленню втрачених земель на сході України, боротьба з корупцією та інші.

Народ, який сьогодні зібрався під гаслами української революції, не буде терпіти знущань від Порошенка чи будь-кого іншого. У разі ще більшого погіршення ситуації в країні і житті громадянина почнеться не Майдан, а перші розстріли.

IYA78gcy8sI
j_xggR3x62o
Mz4ZAmm9wus
OH30W8xoheY
P3meHvomkiU
VHbmWbstH-I
vY7aE7lpoOU
My8BL7Vainc
mZ-9tTzSyao
bopE-wGHvwE
sEL_YQAEaVU
Bxm_BMMCV5w




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця