<

Правоохоронці затримали головного санітарного лікаря України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 30.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці зафіксували більше десятка фактів корупції з боку керівника.

Про це пише Корреспондент.

“Протас був затриманий у власному кабінеті як організатор розкрадань. Він діяв цинічно – попередньо змовившись про те, як і за якими правилами будуть викрадатися і відмиватися бюджетні гроші…, – написав Аваков. – Оперативниками НАБУ і Нацполіції за період спостереження задокументовано 11 фактів вимагання та отримання Протасом від підлеглих хабарів”.

Також глава МВС зазначив, що зараз одночасно по всій Україні проводять обшуки і допитують 19 головних санітарних лікарів областей. За його словами, частина керівників також будуть затримані.

“Група чиновників на чолі з Протасом розробила і впровадила злочинну схему з розкрадання великої суми бюджетних коштів. На переведенні в готівку та отриманні першого ж траншу викрадених коштів (400 тисяч гривень) учасники афери були затримані”, – заявив Аваков.

Відзначається, що операцію із затримання проводять Нацполіція і НАБУ.

До цього УНН повідомляло про обшук НАБУ приміщень Держсанепідслужби. Слідчі проводили дії і в кабінеті глави відомства Святослава Протаса, зазначило видання з посиланням на джерело.

Біля входу в приміщення Держсанепідслужби чергував чоловік у масці і з автоматом. Він повідомив, що сьогодні відомство не працює і в будівлю нікого не пропускають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця