<

Працівники ПАТ «Волиньгаз» перерахували більше 73 тисяч гривень для потреб мобілізованих колег

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 30.12.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Працівники ПАТ «Волиньгаз» у листопаді 2014 року перерахували 73,1 тисячі гривень для колег, які призвані до лав української армії для виконання військових обов’язків в зоні АТО.

Зібрані кошти – це добровільні відрахування одноденного заробітку працівників ПАТ «Волиньгаз». Таку акцію з допомоги колегам газовики влаштовують щомісяця. В листопаді перераховані кошти вирішили скерувати адресно для мобілізованих солдатів. Також на зібрані гроші у минулому місяці вдалося придбати легковий автомобіль для бійців Добровольчого українського корпусу.

Кошти, які зібрали у листопаді, скерували для шістнадцяти працівників ПАТ «Волиньгаз», які призвані до лав української армії. Окрім цього профком товариства направив 60 наборів із солодощами із нагоди новорічних свят для бійців батальйону «Айдар».

«Ми пишаємося українськими солдатами, серед яких є і наші працівники, які нині захищають суверенітет України, аби ми жили у мирній державі. Колектив ПАТ «Волиньгаз» намагається в міру можливостей всіляко підтримувати колег та українську армію», – зазначає голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

За всіма мобілізованими працівниками збережені робочі місця, посади та заробітна плата. А ПАТ «Волиньгаз» забезпечить соцгарантії усім співробітникам, які призвані до Збройних Сил України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця