<

Послуга за 20 хвилин: у Володимир-Волинському ЦНАПі користуються єМалятком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 19.02.2021 / Володимир, Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

19 лютого у ЦНАПі Володимира-Волинського сім’я протягом 20 хвилин зареєструвала місце проживання новонародженої доньки і скористалися іншими необхідними послугами.

Як повідомляє офіційний сайт міської ради, загалом впровадження сервісу “єМалятко” у Володимирі-Волинському розпочали у 2020 році, що передбачало підключення ЦНАПу до відповідного програмного забезпечення. За цей час до центру надійшли 11 звернень за отриманням послуги.

Зі слів директорки центру Алли Троць, цими додатковими послугами є:

  • реєстрація в Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (присвоєння дитині номеру платника податків);
  • внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису (УНЗР) в ньому та визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;
  •  призначення допомоги при народженні дитини;
  • призначення допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях;
  • реєстрація місця проживання новонародженої дитини.

Для отримання комплексної послуги “єМалятко” батькам дитини потрібно звернутися до ЦНАПу за місцем народження дитини або за реєстрацією місця їх проживання (чи одного з них). Є також можливість це зробити самостійно за допомогою загальнодержавного онлайн-сервісу “Дія”.

Звернувшись до Центру надання адміністративних послуг, при собі потрібно мати оригінали паспортів обох батьків, оригінал медичного свідоцтва про народження або номер електронного медичного висновку про народження.

Майже всі послуги з цього переліку є безкоштовними за винятком здійснення реєстрації місця проживання дитини, за яку справляється адміністративний збір у розмірі 13,60 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця