<

Порошенко не підпише бюджет-2019, якщо там не буде достатнього забезпечення субсидіями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 12.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Президент України Петро Порошенко назвав забезпечення субсидіями головною вимогою до бюджету-2019. Про це голова держави заявив сьогодні на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві.

Про це президент написав у Twitter.

«Забезпечення субсидіями — моя головна вимога до бюджету на 2019 рік. І якщо її не врахують при підготовці державного кошторису до другого читання, то зроблю те, чого ще ніколи не робив – просто не підпишу бюджет!» – йдеться у дописі.

Також він зазначив, що поставив Уряду вимогу захистити людей, удосконалити й розширити програму субсидій, збільшити кошти на її виконання. Аби від зростання тарифів не постраждала жодна бідна людина, для кого це підвищення є критичним. На 100% забезпечити субсидіями тих, хто їх реально потребує.




коментарів: 4
  1. Це ж як треба довести людей, щоб з них останні штани здирали, пообіцявши залишити в трусах, а громадянин України підтримав і сказав -все правильно.
    Отака х..ня малята

  2. тобто підвиження цін вкупі з субсідіями – це така майже революція – взяти у богатих і віддати бідним ? ох і хитрий петро лексеіч… все для народа, але так, шоб ніхто не здогадався !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця