<

Понівечені тіла та розбиті автомобілі: моторошна ДТП на Рівненщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 14.01.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 13-го січня близько 16:00 неподалік дачного масиву села Нова Українка, що на Рівненщині.

Про це повідомляє ВолиньПост.

Водій автомобіля OPEL Astra, 52-річний рівнянин, з невідомих поки причин, допустив зіткнення з легковиком BMW під керуванням 38-річного жителя Рівненського району, – повідомляють у прес-службі поліції Рівненщини.

Внаслідок отриманих травм загинули двоє пасажирів BMW. З понівеченої автівки їхні тіла діставали рятувальники. Поліцейські встановлюють особи загиблих. Обох водіїв із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. Також у них відібрали зразки крові на предмет виявлення стану сп’яніння. Життю чоловіків нічого не загрожує.

За попередньою інформацією, 52-річний рівнянин перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця