<

Польща вводить обов’язковий 10-денний карантин для для туристів з-за меж Євросоюзу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:57 | 25.06.2021 / Новини / , , /
Перегляди
393
/ Коментарі відсутні

Від опівночі, 24-го червня, Польща запроваджує обов’язковий 10-денний карантин для осіб, які приїжджатимуть до країни з-за меж ЄС.

Про це під час пресконференції повідомив у середу заступник глави МОЗ Польщі Вальдемар Краска, – передає Укрінформ.

“Ми відновлюємо карантин за подорожуючих з-за кордону. Він буде обов’язковим для приїжджих із країн, які не належать до Шенгенської зони і які не належать до простору у кордонах ЄС”, – заявив Краска.

За його словами, обов’язок карантину запроваджується від опівночі 24 червня. Від нього можуть звільнити після 7-ми днів карантину і після отримання негативного тесту на COVID-19. Він додав, що відтепер не буде можливості звільнитися з карантину в результаті негативного тесту на коронавірус, виконаного упродовж 48-ми годин після перетину польського кордону.

За його словами, від обов’язкого карантину звільнятимуться повністю вакциновані особи (двома дозами вакцини або однією дозою вакцини Johnson& Johnson), а також діти до 12-ти років, які перебувають під наглядом вакцинованих батьків.

Краска повідомив, що такі дії мають уберегти поляків від нових, більш заразних штамів коронавірусу, зокрема так званого “індійського” штаму “Дельта”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця