<

Поліцейських, які чергують на волинських кордонах, попросили не брати хабарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 1.03.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

На Волині серед поліцейських, які чергують поблизу міжнародних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг», провели профілактику правопорушень, пов’язаних із корупцією.

Про це повідомили у СК ГУНП у Волинській області.

Працівники волинського ГУ Нацполіції спільно з офіцерами управління внутрішньої безпеки в області проінспектували наряди поліцейських, які забезпечують публічну безпеку та правопорядок на територіях, прилеглих до митних постів «Ягодин» та «Устилуг». Під час рейду вони також провели профілактичні бесіди з поліцейськими та додатково роз’яснили їм відповідальність у випадку порушення вимог антикорупційного законодавства.

Мобільна група головного перевірили роботу особового складу Володимир-Волинського відділення, Нововолинського відділу поліції та управління «КОРД», задіяних для забезпечення правопорядку на прилеглій території до митних постів.

«Кожен поліцейський повинен чітко усвідомлювати недопустимість використання, наданих йому службових повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди. Реагування керівництва волинської поліції на корупційні правопорушення співробітників буде невідкладне й рішуче. Антикорупційне законодавство передбачає у випадку корупційного правопорушення не тільки цивільно-правову, чи дисциплінарну відповідальність, а й кримінальну», – наголосила заступник начальника ГУНП в області Наталія Пасічник.

Профілактичні антикорупційні рейди в поліції планують проводити систематично. Правоохоронці просить громадян, яким відомо факти одержання поліцейськими неправомірної вигоди або спонукання громадян до надання неправомірної вигоди повідомляти за номерами телефонів довіри:

74 21 20 в ГУНП у Волинській області
74 23 65 в управління внутрішньої безпеки у Волинській області




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер