<

Польща шукає на Волині свідків «геноциду зі сторони ОУН та УПА»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:44 | 4.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарів 13

Інститут національної памʼяті Польщі розшукує свідків і потерпілих від нібито злочинів, які скоїли члени Організації українських націоналістів у 1939—1945 роках на території нинішньої Волинської області.

Про це повідомляє прес-служба посольства Польщі в Україні, – пише theБабель.

«Люблінське відділення Комісії з розслідування злочинів проти польського народу (КРЗпПН) розшукує потерпілих осіб і свідків злочинів геноциду, скоєних в період 1939—1945 рр. членами ОУН-УПА та іншими особами-співучасниками проти населення польської національності, яке проживало у Волинському воєводстві», — йдеться у повідомленні.

Інститут звернувся до потерпілих осіб, членів їхніх родин, свідків і тих, хто володіє інформацією, зокрема фотографіями, списками жертв або іншою документацією, що може бути корисною у розслідуванні, з проханням звʼязатися з вищевказаною Комісією.




коментарів: 13
    • Ссср – країна яка сприяла становленню і укріпленню фашистської Німеччини і разом з фашистами розпочала 2-гу світову війну нападом на Польщу і масовими вбивствами полонених поляків (Катинь, Смоленськ, Харків).

      • демократії європи одною рукою поставляли ссср ленд-ліз, а другою Крупу все для виробництва танків. Як казав вождь мірового пролетаріату – “за шмат гнилої ковбаси..” ой, я хотів сказати ” Нема такого злочину, на який не піде капітал при 300% прибутку!” хе-хе

    • Дурень ти, поки цивілізована Європа воювала з фашистами, твої москалі проводили спільні паради з німцями. То хто кому служив?

  1. Komu wygodne Kutnie między narodem Polski i Ukrainy-ten i do tej pory rozpala nienawiść, ten winien śmierci Polaków i Ukraińców.

  2. Задумайтесь що робили поляки на український землі впроваджували гасло окупантів велька польска од можа до можа. Українці захищали свою землю це право кожної людини не ми прийшли на їхні землі а вони прийшли в Україну щоб знищити усе українське скільки поляками було вбито мирних людей вирізали цілі сімї спалювали цілі села і тепер вони роблядь з себе невинних і пушистих у всьму винних зробили українців які захищали свою землю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця