<

Пояснили, чому Україна не купуватиме російську вакцину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:33 | 4.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Генеральний директор ДП «Медичні закупівлі України» Арсен Жумаділов заявив, що для закупівлі російської вакцини від коронавірусу «Спутник» немає раціональних підстав

Про це Жумаділов повідомив у фейсбуці, розповідає Еспресо.

За його словами, покладатись на державну російську організацію в умовах збройної агресії РФ проти України в питанні забезпечення епідемічного благополуччя всієї країни – це невігластво. Але й без цього, російська вакцина програє конкуренцію на ринку.

“У сегменті векторних вакцин, якою і є російська вакцина-кандидат, є значна конкуренція. 18 виробників по всьому світу знаходяться на тому чи іншому етапі розробки. Серед них є такі авторитетні гравці міжнародного фармацевтичного ринку, як AstraZeneca, Johnson & Johnson та інші. При цьому AstraZeneca вже має дозвіл на використання в низці країн включно із Великою Британією. Тобто наразі для замовлення російського продукту, в сегменті якої є дешевші, ефективніші, надійніші вакцини, немає жодних раціональних підстав”, – написав Жумаділов.




коментарів: 7
    • А в Англии под видом английской, в Словакии – под видом словацкого… Можно список продолжить. Вопрос – для кого и для чего это представление?

  1. Купуватимуть російську в китайській упаковці за ціною американської! слава слава слава героям!)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця