<

Підприємство, яке належить Герою України фінансує терористів «ДНР», – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 25.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Підприємство «Стиролбіофарм», яке належить Герою України Миколі Янковському, й надалі працює в окупованій Горлівці та платить податки в бюджет самопроголошеної терористичної «ДНР».

Новину повідомляє «Преса України».

23-го січня, підприємство «Стиролбіофарм» відвідав один із ватажків «ДНР» Денис Пушилин. Він похвалив завод за наповнення бюджету і відзначив велику важливість заводу для бойовиків.

«Важливість роботи даного підприємства можна враховувати, щонайменше, з двох позицій. Перша позиція – це важливо для Донецької та Луганської Народних Республік препаратами, які виробляються тут. Друга позиція – це, звичайно ж, питання сплати податків і наповнення бюджету. Підприємство працює і розширює ринок збуту, що для нас вкрай важливо», – сказав Пушилін.

Зазначимо, підприємство «Стиролбіофарм» працює на базі хімічного комбінату «Стирол», який раніше належав Миколі Янковському. У 2010 році Янковський продав комбінат олігарху Дмитру Фірташу, однак зберіг контроль над фармацевтичним виробництвом.

У 2013 році в одному з інтерв’ю Янковський сказав: «Стиролбіофарм» для мене зараз це – задоволення від роботи. Я люблю щось творити і створювати, тому залишив собі фармацевтичний бізнес і займаюся ним».

Нагадаємо, у 2003 році Микола Янковський за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку хімічної промисловості отримав звання Героя України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця