<

Під Мар’їнкою снайпер убив військового українця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 7.08.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прес-центр штабу АТО станом на 18:00 7 серпня 2017 року повідомляє про зменшення кількості обстрілів з боку сепаратистів.

За даними штабу, це пов’язане зі спекотною погодою і можливістю виникнення пожеж, у яких місцеві жителі звинувачують сепаратистів.

“У той же час на приморському напрямку вдень повної тиші не було. Близько 13-ї год. від кулі ворожого снайпера загинув наш боєць неподалік Мар’їнки. Також бандити випустили дві міни калібру 120 мм по позиціях сил АТО на підступах до Широкиного”, – сказано в повідомленні.

Окрім того, на донецькому напрямку під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти в районі Невельського.

Також у штабі заявляють, що, за аналітичними даними оперативної обстановки на тимчасово окупованих територіях, дедалі частіше фіксуються випадки приховування участі кадрових російських військових у конфлікті.

“Так, нещодавно командування так званої 3-ї окремої мотострілкової бригади, яка окупувала Горлівку, цинічно намагалося приховати загибель своїх бойовиків, які підірвалися на міні під час диверсійних дій. За рішенням керівництва бригади, тіла загиблих переодягли в цивільний одяг і залишили в лісосмузі, неподалік від лінії зіткнення”, – йдеться в повідомленні.

Прибулим з РФ родичам нібито повідомили, що загиблі особи ніколи не служили в армії ЛНР/ДНР, а військове командування республік до їхньої загибелі непричетне.

“У такий спосіб керівництво російських окупаційних військ не тільки приховує факт участі російських найманців і кадрових військових у бойових діях проти сил АТО, а й позбавляє сім’ї загиблих матеріальної допомоги у зв’язку з втратою годувальників”, – додають у штабі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер