<

Пасажирка перелетіла через авто: в Маневичах судили водія легковика, який зіткнувся з мотоциклом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 15.10.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
310
/ Коментарі відсутні

В Маневичах судили водія легковика, який під час розвороту на перехресті, допустив зіткнення з мотоциклом. Внаслідок ДТП пасажирка мотоцикла перелетіла через капот авто та отримала відкриті переломи.

Маневицький районний суд Волинської області призначив винуватцю ДТП умовне покарання, повідомляють Волинські Новини.

Як зазначають, ДТП трапилася 25-го квітня у селі Розничі Луцького району на вулиці Центральній. Обвинувачений, керуючи автомобілем ВАЗ 2108, рухався в напрямку перехрестя з вулицею Київська.

Перед початком розвороту водій легковика, зайнявши крайнє праве положення, почав здійснювати маневр та допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався позаду у попутному напрямку.

Пасажирка мотоцикла перелетіла через передню частину авто та впала на землю, отримавши відкриті переломи правої великогомілкової та малогомілкової кісток.

У суді водій автомобіля визнав свою вину у вчиненні ДТП. Потерпіла у поданій заяві відзначила, що претензій до обвинуваченого не має, та просила суворо його не карати.

Врахувавши всі обставини, волинянину призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, але змінили на рік умовного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок