<

П’ятеро українців і грузинка намагалися повернутися до Польщі через ліс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:56 | 14.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ коментарів 6

П’ятеро громадян України і грузинка намагалися незаконно перетнути польський кордон, а троє співвітчизників допомагали їм зробити це за гроші.

Про це повідомляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Морського відділу прикордонної служби.

Громадяни України віком від 21 до 50 років та одна грузинка пробували нелегально повернутися до Польщі з Німеччини.

Трьох українців і грузинку помітили неподалік невеликого села Бук (Поліцький повят). З німецької території вони дісталися туди лісом. На нелегалів чекав водій, українець, який мав відвезти їх вглиб Польщі.

Ще 2-х громадян України спіймали при спробі нелегально перейти кордон в Колбасково. Наступних двох затримали вже в таксі, яким вони їхали до Щецина.

Виявилося, що п’ятеро українців та грузинка заплатили трьом громадянам України, які пообіцяли їм організувати незаконний перетин німецько-польського кордону, по 350 євро.

Унаслідок проваленої спроби “організатори” отримали штраф – 7 місяців в’язниці умовно з випробувальним періодом на 2 роки. Натомість їхніх “клієнтів” покарали 4 місяцями в’язниці умовно з випробувальним періодом на 2 роки.

П’ятьох українців зобов’язали до виїзду з Польщі та покарали забороною на повторний в’їзд протягом 3-х років.




коментарів: 6
  1. Так. До Вас. Значить твій пан – це замовник (клієнт). І якщо Ваш клієнт/замовник , як Ви написали раб польського пана, то Ви раб раба польського пана. А взагалі попробуйте продати свої послуги чи товар, якщо Ви кожному будете перед цим таке говорити, хотів би побачити результат Вашої успішності. Не розумію, чому така увага до національного походження роботодавця.

  2. Ви підтримуєте тих позорників які незаконно перетинали кордон?)) Чи може Ви один з їхніх родичів? А я про те що реально цілком легально заробляти непогано і тут якщо руки ростуть з правильного місця і щось в мізках шевелиться. Мої спеціалісти справно виконують свої обов’язки та платять податки тут, а не тікають як пси позорні від прикордонників та стражи ґранічної. Національність тих чи інших не має змачення

  3. Мені по великому рахунку начхати. Порушив – відповідай. А польський пан (роботодавець) це, український чи чеський для мене різниці не має. Не розкидатись би Ви словами про “раба”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця