<

Онука волинського олігарха загинула у Туреччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:56 | 3.05.2017 / Новини /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Під час відпочинку в Туреччині загинула 8-річна волинянка.

Інформацію підтвердили в Посольстві України в Анкарі, – повідомляє ВолиньPost із посиланням на сюжет ТСН та власні джерела.

Дівчинка з батьками відпочивала в готелі селища Кіріш неподалік Кемера. Як повідомляють місцеві ЗМІ, дитині стало погано, її з температурою забрали до лікарні в Кемер, а потім терміново доправили до приватного шпиталю в Анталії. Але попри зусилля лікарів урятувати дівчинку не вдалося. Точну причину смерті українки мають встановити експерти.

Водночас стало відомо, що дівчинка була онукою засновника компанії «Укр-Петроль» висловлює щире співчуття засновнику підприємства Сергія Ковальчука.




коментарів: 3
  1. Хіба не можна було просто написати “бізнесмена”??? Маєте зуб на Сергія Михайловича? Але тут ГОРЕ! Страшне горе!!! Але наші люди в своєму репертуарі…
    Співчуття родині…

  2. А при чому тут зуб на Сергія Михайловича? Мав би хтось зуб -порізав би колеса в тому крутому джипові. А на рахунок заголовку, як на мене, цілком адекватна назва. По іншому назвати людину, яка підм’яла під себе все що тільки можна підм’яти язик не повертається. Бог все бачить і в світі є речі, які не підвласні грошам. Про це варто пам’ятати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця