<

У Соснівці поліція і тітушки відтіснили і арештовують активістів, які блокують російські вагони з вугіллям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 21.09.2019 / Новини /
Перегляди
30
/ коментарі 34

21-го вересня на залізничній станції Соснівка, що під Червоноградом, з’явилися тітушки, які спробували прорвати блокаду активістами російського вугілля. Проте активісти позицій не здали, а невдовзі їх почала арештовувати поліція.

Активістів розіганяють у Соснівці. Поліція застосовує силу газ, дубинки. Семен Семенченко затриманий. Два автобуси зі затриманими активістами вже поїхали у райвідділ поліції.

У Соснівку приїхали десятки силовиків.

Близько 16-ої До активістів приїхали львівські нардепи Богдан та Юрій Камельчук.

Зранку про спробу прориву блокади тітушками у фейсбуці повідомив Семен Семенченко.

“Торгувати під час війни з ворогом – це злочин”, – розповідає він.

Блокада російського вугілля у Соснівці триває вже 21-ий день До неї приєдналися місцеві спілки учасників АТО, шахтарі.

За словами Семенченка, це друга спроба прориву блокади. Зранку 21-го вересня до станції навідалося близько 30-ти тітушок.

“Таке ж вугілля добувається тут, у Львівсько-Волинському вугільному басейні. Прийшло більше 150-ти вагонів, з Москви, їх буде більше 1000. Вони ідуть на місцеву збагачувальну фабрику. Надприбутки у фірми, яку контролює Королевська. Чотири обласні ради підтримали блокаду і звернулися до влади і правоохоронних органів. Але поки ніхто не хоче нічого чути”, – сказав Семенченко.

Нагадаємо, що активісти блокують вагони з російським вугіллям у Соснівці під Червоноградом ще з початку вересня.

Зазначимо, що російські вагони з маркуванням «РЖД» бачили на залізничному вокзалі з 9-го по 13-те вересня у Володимирі-Волинському. Їх було близько 50-ти.

Раніше повідомляли, що Львівську вугільну кампанію захопили рейдери і це загрожує роботі шахт Нововолинська.




коментарів: 34
    • Злодій семен,в нього шрам на пиці,колись стояв на шухєрі,порвали йому при затриманні,ось такий херой..

  1. підтримую ! всі на блокаду ! у всякому разі, коли стане зовсім холодно, можна бути знищувати вугілля окупанта шляхом спалення і там грітеся, хе-хе..

    • а можна буде це вугілля “налево” штовхати, і непогано заробити ! є перспективи, є, треба тільки протриматися до похолодання…

      • Спати не можеш напевно,всюди тобі той Медведчук мерещиться,який з твоїм кумиром Пєтрухою разом бізнес крутять,вже б ви побрали чемодани і звалили б до європи….

      • Ти що, прокинувся? На календар глянь! Твоя пісенька стара, обіср*ть її пора . Ти запізнився на шість років своїм майданним гаслом

  2. гість, Аа.. то ти походу не Орися)… Ну чувачок не знаю не знаю хто педик судячи з твого коментаря Юрчик, давай я тебе чпокну:) нічого не переживай ще найдеш собі якогось заднєприводного друга)))

    • Юрчик, тут взагалі то тєма про вугілля! Про ті усі ваші справи нетрадиційного кохання ти розмірковуй на інших , будь ласка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця