<

Олег Ляшко безкоштовно отримав одне із найдорожчих угідь – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 29.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У 2008-му році нардеп отримав одне з найдорожчих угідь в Україні, як з’ясували журналісти.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко безкоштовно отримав земельну ділянку розміром в два гектари під Києвом. Відповідні документи оприлюднили в програмі “Розвідка з Жаном Новосельцевим” на 17 каналі.

Як з’ясували журналісти, Ляшко отримав в 2008 році ділянку в селі Нижня Дубечня Київської області. У сюжеті показали копію наказу райради, згідно з якою земля належить нардепу.

Такого ж розміру ділянки безкоштовно виділили шістьом людям, пов’язаним з ним. Серед власників ділянок в програмі називають матір Ляшко Любов Павлівну, його однопартійця Олексія Ленського і кандидата в нардепи 2014 року Лоліту Федотову.

Відповідно до даних програми, ділянка в селі є однією з найкращих і найдорожчих в Україні. Тут розташовані два будинки, город і величезний ставок. Ділянка огороджена високим парканом.

У той же час охоронець угідь сказав журналістам, що ніколи не бачив тут нардепа. При цьому він назвав власником ділянки екс-кандидата в депутати райради Павла Кондратюка, який купив землю у нардепа. Вартість ділянки – близько півмільйона доларів, відзначили в сюжеті. Раніше Ляшко заперечував володіння ділянкою під Києвом.

Нагадаємо, в декалараціі за 2015 рік Ляшко вказав володіння 1,26 гектарами, а також оренду ділянок в 0,45 і 0,14 гектарів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця