<

Окупанти минулої доби вісім разів зривали «тишу» в зоні ООС, поранений український боєць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 20.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
136
/ Коментарі відсутні

Упродовж минулої доби, 19-го вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано вісім порушень окупантами режиму припинення вогню, поранено українського військовослужбовця.

Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення порівняно з попередньою добою зросла, повідомляють у фейсбуці ООС.

Як зазначили у пресслужбі, напружена обстановка спостерігалась у районі населеного пункту Новозванівка, який окупанти обстрілювали тричі, застосовуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм.

Поблизу Майорська російські найманці вели турбуючий вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, намагаючись спровокувати вогонь у відповідь.

В напрямку Луганського та Новолуганського здійснювалися прицільні обстріли із станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Оріхового окупанти використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, на Донеччині зафіксовано застосування ворожого безпілотника типу “квадрокоптер”, за допомогою якого російсько-окупаційні війська скинули ВОГ-17 поблизу Талаківки.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров’я воїна – задовільний”, – зазначили у штабі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця