<

Зі шкіл Нововолинська випустилися 371 учнів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 28.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ коментарів 5

Випускний 2017 у Нововолинську вражав елегантністю та дивував сміливими кольорами.  Зі шкіл міста випустилися 371 учнів, 45 з яких отримали золоті та срібні медалі.

Цьогоріч дівчата надавали перевагу довгим, вишуканим сукням пастельних кольорів. Хлопці ж дивували: одні одягнули класичні косюми, інші не боялися експериментувати з кольорами.

Дівчата розповідають, що готувалися до свята заздалегідь, а сукні купували, переважно, у Луцьку та Львові, або ж шили на замовлення.

Святковою ходою випускники пройшли центральною вулицею міста. На площі В’ячеслава Чорновала учнів нагородили медалями та відзнаками.

Міський голова Віктор Сапожніков порівняв випускників з кульками, які ті запускали в небо, бо ж вчорашні учні йдуть у доросле життя.




коментарів: 5
  1. Нащо такі довгі плаття, божевільні гроші платити за зачіску, манікюри і тири пири?

  2. Дуже гарні дівчатка і хлопці !!! Розумні і , якби лишились в Україні , щоб її розбудувати . Щоб держава створила для них умови для хорошого розвитку і життя !!!

  3. не робіть збіговиська ЦЕ вже давно пройдений етап , У луцьку, ВОЛОДИМИРІ КОВЕЛІ проводять у школах , а в НОВОВОЛИНСЬКУ два рази в школі і в місті для піару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа